Menu

Hieronder vindt u het laatste nieuws

20 maart 2022

Updates over de kaartverkoop:

  • De vrijdagavond- en zaterdagavondvoorstelling zijn uitverkocht. Er zijn enkel nog kaarten te koop voor de zaterdagmiddagvoorstelling. 
  • Op dit moment staat er op de pdf-uitdraai van het kaartje enkel de dag van de voorstelling. We begrijpen dat dit onhandig is voor de bezoekers van een zaterdagvoorstelling. Dit gaan we z.s.m. wijzigen en dan sturen we u de het nieuwe bestand toe
  • De voorstellingen worden 'gewoon' op school gespeeld: Mercatorplein 2, 's-Hertogenbosch. 

16 maart 2022

Op vrijdag 18 maart start de kaartverkoop voor de SGDB-musical De familie Addams. De kaartverkoop loopt via deze site. De voorstellingen zijn op vrijdagavond 8 april, zaterdagmiddag en -avond op 9 april. 

10 december 2021

Vandaag was Nandi van Beurden, winnares van Op zoek naar Maria 2021, te gast op het SGDB. Zij heeft een aantal disciplines bezocht en een workshop gegeven. Hieronder vinden jullie een korte impressie van de middag. We hopen Nandi ooit nog eens terug te zien op het SGDB. Het was een leuke en leerzame middag. 


2 november 2021

Alle audities en sollicitatiegesprekken zijn geweest en vandaag is bekendgemaakt wie er allemaal deel uit gaan maken van de Grote Avond 2022 De familie Addams. Tijdens de grote pauze werden de namen in de aula op groot scherm laten zien. Hoe druk het was? Zie hieronder! Aanstaande vrijdag is de kick-off. We hebben er zin in!!

21 september 2021

Vandaag werd bekend dat we dit schooljaar de musical De familie Addams gaan opvoeren. Op in april 2022 worden de voorstellingen opgevoerd. De productie is in handen van:

Nelie Vos 
Cas van der Meer
Roger van Straaten
Margje van Alem
Marieke Coolen
Amy Jacobs
Victor van der Wielen